Seizoencatalogus

De seizoencatalogus is een kort lopende catalogus en verschijnt 2x per jaar
In september verschijnt de herfst/winter catalogus. In januari de catalogus voor de lente/zomer. Deze catalogus is altijd extra naast  de jaarcatalogus.

Op dit moment is de seizoencatalogus voor herfst en winter live. Deze staat boordevol mooie producten die passen bij het thema herfst, winter, Halloween, thanksgiving, kerst en nieuwjaar. De producten uit deze gids zijn slechts tijdelijk leverbaar.

Seizoencatalogus 2017 stampin up herfst winter
Klik op de afbeelding voor de online catalogus

De catalogus is geldig van 1 september t/m 31 december 2017.
Zijn producten uit de seizoencatalogus eerder uitverkocht, dan worden deze niet meer aangevuld. Op=Op! Wil je perse iets hebben, wacht dan niet tot het te laat is!

De papieren versie van de catalogus is eenvoudig aan te vragen.
Gebruik hiervoor mijn contact formulier. Vul je adresgegevens in en de catalogus komt naar je toe. Voor mijn klanten is de gids kosteloos. Nog geen klant? Geen probleem, de verzendkosten van € 3,12 worden in mindering gebracht op je eerste bestelling.

Heb je vragen over de Stampin’ Up! producten of wil je producten bestellen? Dat kan eenvoudig via mijn contact formulier!
Eerst meer lezen over het  bestellen van de producten vind je hier.

Ongeduldig voor de lente/zomer seizoenscatalogus? De nieuwe gids verschijnt begin januari 2018 en staat vol producten voor Valentijn, Pasen, Moederdag en Vaderdag.