De minicatalogus van Stampin’ Up! is een gids vol nieuwe producten die maar tijdelijk verkrijgbaar zijn. De gids verschijnt twee keer per jaar, een gids in januari en een tweede in september. De minicatalogus is altijd extra naast  de jaarcatalogus die in juni verschijnt.

De eerste minicatalogus in het jaar staat boordevol mooie producten die passen bij het thema lente, Valentijn, Pasen en Moederdag en Vaderdag. De gids is geldig tot en met mei.

Wat er in de tweede minicatalogus kun je misschien al raden. Want deze staat vol producten passend bij het thema herfst, winter, Halloween en Kerst. De gids is geldig tot eind december.

Zijn producten eerder uitverkocht, dan worden deze niet meer aangevuld. Op=Op! Wil je perse iets hebben, wacht dan niet tot het te laat is!

De meest actuele minicatalogus vind je hier: Minicatalogus

Voorkant Minicatalogus jan - jun 2020
Klik op de foto om de mini catalogus te downloaden
De papieren versie van een minicatalogus is eenvoudig aan te vragen.

Je kunt hiervoor mijn contactformulier (klik) gebruiken of je kunt mijn een email sturen op jose@stampintreasure.nl. Vergeet niet je adresgegevens door te geven. Ik stuur je de catalogus dan zo snel mogelijk toe. Voor mijn vaste klanten die in de laatste 3 maanden hebben besteld is de gids kosteloos. Ben je nog geen klant en ontvang je graag een minicatalogus? Geen probleem, de verzendkosten van € 4,25 breng ik in mindering op je eerste bestelling.

Ben je beginnende stempelaar of heb je moeite met het vasthouden van stempels en stempelblokken, dan is de Stamparatus de oplossing! Lees alles over dit fantastische tool in mijn blogpost Stamparatus – de nieuwe stempelhulp -stelt zich voor. Was het in mijn blogpost nog een vooraankondiging en reservering, vanaf nu is hij per direct te bestellen!

Ben je op zoek naar een oude(re) catalogus, je mag mij altijd vragen of ik er nog eentje voor je heb liggen.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen dan help ik je graag! Wil je eerst nog meer informatie over bestellen, klik op: bestellen.

Heb je vragen neem gerust contact met mij op.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen