Elk jaar brengt Stampin’ Up! een nieuwe jaar catalogus uit. Dit is een boek vol inspiratie, ideeën en  natuurlijk alle actuele producten. Wil je een catalogus 2019-2020 ontvangen, bestel dan jouw exemplaar of lees hem online (klik op de foto)

Jaar catalogus stampin up

De jaar catalogus is geldig
van 4 juni 2019 t/m 31 mei 2020.

Bestel je Stampin’ Up! producten via mij, vraag mij dan een catalogus toe te voegen aan je bestelling.

De jaar catalogus aanvragen zonder bestelling kan per email via of via het contactformulier (klik hier).  Verzendkosten zijn € 4,- en worden in mindering gebracht op je eerst volgende bestelling.

Wil je ook een PDF voor je computer of tablet? Download hem hier (klik)!

Naast deze jaar catalogus is er twee keer per jaar een seizoencatalogus. Klik en kijk welke tijdelijke catalogus er op dit moment actief is!


Over Stampin’ Up! Stempels
Cling:  Rood rubber stempels voor op je clear block.
Photopolymer: Doorzichtige stempels van Photoplymer. Deze “echte” clear stempels kleuren van de inkt. Dit beïnvloed de kwaliteit en de afdruk van de stempel niet!

Heb je moeite met het vasthouden van stempels en stempelblokken, dan is de Stamparatus de oplossing! Lees alles over dit fantastische tool in mijn blogpost Stamparatus – de nieuwe stempelhulp -stelt zich voor. Was het in mijn blogpost nog een vooraankondiging en reservering, vanaf nu is hij per direct te bestellen!

Ben je op zoek naar een oude(re) jaar catalogus? Je mag altijd vragen of ik er nog eentje voor je hebt liggen.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen dan help ik je graag! Kijk voor alle informatie op: bestellen of winkel in mijn webwinkel (op dit moment alleen mogelijk met creditcard).

Heb je vragen, neem contact met mij op. Ik help je graag!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen