De Catalogus is gratis bij een bestelling*.
Geef wel door dat je hem wilt ontvangen!

Je kunt de producten van Stampin’ Up! ook online op de computer of tablet bekijken. Klik op onderstaande foto en de catalogus opent zich.

Wil je een papieren exemplaar vraag deze dan bij mij aan. De catalogus is gratis als je de laatste 6 maanden bij mij bestelde, als je nog geen demonstratrice hebt of over wilt stappen naar een andere demonstratrice.
*Bij bestelling in de online shop, mail me voor een gratis catalogus!

Wat je wilt weten over de stempels van Stampin’ Up!
Stempels zijn er in 3 verschillende soorten.
De eerste twee soorten zijn van rood rubber. Je hebt de clear mount stempels (voor op je clear blok) en je hebt wood mount stempels (op meegeleverde houtblok(jes)
Tip! plak nooit de meegeleverde sticker op de clear mount stempels. Het is niet eenvoudig ze goed te laten kleven aan je clear blok.
De derde soort is van Photopolymer. Dit zijn doorzichtige stempels die ontwikkeld wordt onder invloed van licht. Ze verkleuren door gebruik (vooral met rode inkt) maar dit beïnvloed het stempelgedrag van de stempels niet.
Tip! Stempels het beste in het donker bewaren.

Wat je wilt weten over de kleuren van Stampin’ Up!
Elke kleur die Stampin’ Up! in het assortiment voert heeft een naam. Deze naam vind je terug bij de inkten, het cardstock, het papier en de embelishments. Zo weet je altijd welke kleur voorkomt en wat bij elkaar past. Kleuren uitzoeken is zo een stuk eenvoudiger.

1 juni komt de nieuwe catalogus uit!
Mail me en ontvang een exemplaar.

Jaar catalogus 2018-2019
Start van de catalogus stampin up 2018 - 2019
Klik op de foto voor online versie van de catalogus

Geldig t/m 31 mei 2019
Retired lijst van deze catalogus vanaf half april 2019

Wat je wilt weten over de catalogus van Stampin’ Up!
De catalogus van Stampin’ Up! is een bijzonder boek.
Het bevat uiteraard alle actuele producten van Stampin’ Up!
Hierbij zijn de stempels op ware grote afgedrukt. Dus geen verrassingen over het formaat van je te bestellen stempels. Onder elke stempels set is aangegeven of ze in hout, clear of photopolymer te leveren zijn en hoeveel stempels de set bevat. Daarnaast is er aangeven of er ponzen of framelits passen bij de verschillende stempels en welke maat clearblock je het beste kunt gebruiken. Uiteraard vind je op vrijwel elke bladzijde naast de producten ook voorbeelden en ideeën. Kortom een mooi ideeënboek met ruim 180 pagina’s puur kijkplezier.

Stampin Up Bestellen

Wil jij starten met de spaarkaart Stampin’ Blends of andere Stampin Up producten bestellen, dan help ik je graag met je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar email stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier. Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van mij een factuur en een betaallink voor eenvoudig betalen via Ideal. Liever je betaling zelf overboeken kan natuurlijk ook.

Is je bestelling € 75,- of meer dan betaal je bij mij geen verzendkosten.

Zelf winkelen in mijn webwinkel: www.mijnstempelskopen.nl – vergeet niet de hostess code te gebruiken van deze maand