Use Your Scraps Stampin Treasure

Waarschijnlijk heb jij net als ik allerlei restjes cardstock, designer series paper en stukjes lint op je tafel liggen na het maken van je kaarten en knutsels. Deze stukjes, restjes of scraps gooi ik natuurlijk niet weg. Ik gebruik ze voor van alles en nog wat. In onze blog hop hebben we elkaar uitgedaagd om een heel project te maken met deze restjes. Ik heet je dan ook welkom bij onze maandelijkse blog hop “Use Your Scraps”.

Use Your Scraps restjes stampin up

De kaart die ik maakte is voor mijn broer en zijn familie. Zij hebben van de week hun poes dood gevonden. Hij is waarschijnlijk aangereden en had zich naar hun tuinhuisje gesleept. Daar is hij overleden. Super verdrietig natuurlijk en daar hoort een kaartje bij. Ik koos voor een regenboog om aan te geven dat hij over de regenboogbrug is gegaan. Ozzy zoals de poes heette wordt aan de andere kant van de brug opgewacht door mijn hondjes Joep en Jip (ok, dit kan ik niet opschrijven zonder een paar tranen te laten lopen, slik).

Opbergen van scraps

Mijn scraps of restjes cardstock bewaar ik op kleur. Dit doe ik om te voorkomen dat ik elke keer weer min of meer moet gokken welke kleur bepaald cardstock is. Vooral kleuren als Old Olive, Pear Pizzazz, Real Red en Poppy Parade zijn een klein drama voor mij om te identificeren. Vooral als ik in de donkere avonduren aan de slag ben wat niet zelden gebeurt.

Voor elke kleur heb ik een plastic insteek map met daarin een vel van de betreffende kleur met naam en rugnummer. Deze vellen heb ik vervolgens allemaal geplastificeerd. De plastic mappen gebruik ik op zijn zijkant. Daardoor steekt het geplastificeerde vel boven de map uit.

mappen scraps of restjes stampin up

Scraps bewaar ik in de richting van de map. Zo steekt er niets boven de map uit behalve het geplastificeerde vel. Op deze manier loop ik niet het risico dat (zon)licht de bovenranden van het cardstock verkleuren. En het stoort niet bij het zoeken naar de juiste map.

opbergen restjes cardstock stampin up

Hopelijk heb je wat aan mijn opbergtips. Heb je vragen over de kaart, mijn manier van opbergen of over de producten van Stampin’ Up! of wil je bestellen dan mag je me mailen op

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Dank je wel voor je bezoek aan mijn blog en graag tot de volgende. Via de knop Next hieronder ga je naar het volgende blog van onze blog hop. Wil je nog terug naar het vorige blog, dan klik je op de knop Previous.

previous stamp impressions blog hop
next stamp impressions

5 gedachten over “Use Your Scraps – Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.