In Colors Simple Stamping

Het is tijd voor onze maandelijkse Stamp Impressions blog hop. Deze keer geheel in het teken van simple stamping en de nieuwe In Colors.

De nieuwe In Colors zijn wat mij betreft absolute liefde op het eerste gezicht. De kleuren zijn zo lief en perfect dat ik er echt voor gevallen ben. Helemaal in combinatie met het Woven Threads Designer Series Paper wordt elk project een absolute knaller. Het papier bevat namelijk alle 5 de In Colors kleuren!

In Colors 2019 - 2021 Stampin Up
In Colors fotoalbum Woven Threads Stampin Up

Nou was de opdracht Simple Stamping, simpel stempelen. En in de kern heb ik dat ook gedaan. Ik heb alleen met inkt gestempeld op papier.
Dat het project zelf even iets minder makkelijk is dat heb ik voor het gemak vergeten ;-). Ik had namelijk gewoon zin om een mini album te maken. Dat is eigenlijk het enige waar ik op dit moment zin in heb. Album na album wordt in elkaar geknutseld. En afgewerkt met maar een paar stempels 🙂

In Colors fotoalbum Woven Threads Stampin Up

Ik maakte een klein filmpje van de binnenkant van het album om je te laten zien hoe het er uit ziet.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn In Colors projectje.

Ik zie je graag snel terug op mijn blog. Voor nu wens ik je alvast veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze Stamp Impressions blog hop – Simple Stamping In Colors.
Druk op de knop NEXT en je bent onderweg naar het volgende blog.

next stamp impressions

Nog even terug naar de vorige deelnemer kan via de knop PREVIOUS.

previous stamp impressions blog hop

Onderaan dit bericht vind je de door mij gebruikte materialen. Wil je de Stampin Up materialen bestellen, neem dan contact met mij op via mijn contactformulier of via email jose@stampintreasure.nl

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

Product List
Woven Heirlooms Bundle
[151093]
€ 57,50

6 gedachten over “Simple Stamping In Colors – blog hop”

Reacties zijn gesloten.