home decor summer in the house

Het is blog hop tijd met het Stamp Impressions team! Voor deze keer hebben we allemaal leuke home decor ideeën. Want papier en inkt is veel meer dan kaarten 🙂

Ik ging aan de slag met design papier. In mijn vorige bericht vertelde ik je dat ik probeer meer gebruik te maken van het prachtige papier dat SU in de collectie heeft en dat ik het tegenwoordig in stukken snij zodat de drempel om het te gebruiken lager ligt.

Deze keer heb ik het papier wel in hele kleine stukjes gesneden. En de kleine stukjes papier heb ik vervolgens gevouwen en weer samengevoegd tot parapluutjes.

stampin up designer series paper summer home decor

De grote paraplu bestaat uit 7 stukjes papier van elk 4″ x 4″ (10,2 x 10,2 cm). Het parapluutje met groen is gemaakt met stukjes van elk 3,5″ x 3,5″ (8,9 x 8,9 cm) en het blauw/paarse parapluutje is gemaakt met 7 stukjes van elk 3″ x 3″ (7,6 x 7,6 cm).

stampin up summer designer series paper
stampin up summer in the house

Doordat het papier aan beide kanten prachtig maar verschillend gekleurd is, komt de vouwtechniek mooi tot zijn recht en worden de parapluutjes super zomers.

Om ze in de glazen te plaatsen heb ik rietjes door het papier gestoken. Een dun opgerold strookje papier onder en boven het parapluutje houdt het rietje op zijn plek.

Wil je weten hoe ik de parapluutjes maakte? Kijk de video! Ik ben benieuwd of je ziet wat ik anders deed. En dan heb ik het niet over de rietjes die ik gebruikte!

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Home Decor, summer in the house.

Ik zie je graag snel terug op mijn blog. Voor nu wens ik je alvast een heel fijn weekend en veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze Stamp Impressions blog hop – home decor, summer in the house.
Druk op de knop NEXT en je bent onderweg naar het volgende blog.

Wil je de Stampin Up materialen bestellen, neem dan contact met mij op via mijn contactformulier of via email

previous stamp impressions blog hop
next stamp impressions
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

Ontvang mijn blogberichten in je mail, voer hieronder je email adres in.

kortingsbonnen stampin up
krijg kortingsbonnen en bespaar!

9 gedachten over “Home decor, summer in the house – Stamp Impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.