lief zijn voor mijzelf

Hallo en welkom op mijn blog. De titel zegt het, ik moet even lief zijn voor mijzelf. Sommige hebben het al opgepikt, mijn gezondheid laat me even in de steek. Daardoor is het tijd om lief te zijn voor mezelf en wat knopen los te maken.

Hierdoor deel ik de komende tijd mijn creatieve uitspattingen en projecten voornamelijk via Facebook en Instagram, ik zie je daar graag!

Momenteel ben ik blij als er wat creatiefs uit mijn handen komt en ik heb vaak niet de tekst om dit in een blogpost te ondersteunen.

Uiteraard deel ik het nieuws vanuit Stampin’ Up! wel met je via mijn blog. Mocht je tussendoor vragen hebben, dan mag je me altijd mailen of een berichtje sturen via Facebook of Instagram .

Nog een paar hot items:

Catalogus 2019-2020

4 juni gaat de nieuwe catalogus live. Bestelde je in de afgelopen 6 maanden bij mij, dan ontvang je de nieuwe catalogus van mij. Bestel je de komende maand, dan ontvang je hem bij je bestelling. Bestel je nog niet maar wil je hem graag ontvangen, reserveer* dan jouw exemplaar via mijn email.
* Ik vraag een vergoeding van € 4,- voor de verzending.

stampin up catalogus 2019-2020


Paper Pumpkin komt eenmalig naar Nederland!

Deze prachtig complete kit is per direct bij mij te bestellen (beschikbaar vanaf 15 mei) voor een prijs van € 26,-. Dit wil je niet missen!
In de kit vind je:

  • Exclusieve stempel set
  • Inkt spot (klein inktkussentje)
  • Alle papieren en materialen voor 12 kaarten (3 sets van 4 kaarten
  • 12 bijpassende enveloppen
  • Lijm en embellishments voor alle 12 kaarten

Binnenkort kom ik met een nieuwe workshop, uiteraard deel ik dit dan ook zo snel mogelijk met je!

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
everything is Rosy product medley stampin up
Te bestellen in de maand mei!