*Snijmachine/trimmer nieuws” ✂️

… vanochtend heeft Stampin’ Up! ons laten weten dat de Snijmachine/Trimmer met de komst van de nieuwe catalogus voorlopig verdwijnt uit het aanbod…

Dat betekent helaas ook dat de reserve producten voor de trimmer verdwijnen. Gelukkig niet gelijk maar wel iets om rekening mee te houden.
De komende maanden zullen er partijen mesjes en geleiders binnen komen welke ik voor je kan bestellen, zodat je nog een tijd vooruit kunt met je snijmachine/trimmer.

Denk daarbij even na over hoeveel mesjes je nu ongeveer verbruikt en of je, zodra er een nieuwe trimmer beschikbaar komt graag over wil naar de nieuwe trimmer.

trimmer nieuws

Iets meer over de reden

Stampin’ Up! werkte al een tijd aan het verbeteren van de kwaliteit van de mesjes. De mesjes voldoen al een tijdje niet aan de hoge kwaliteitseisen die Stampin’ Up! aan haar materialen stelt.

Omdat alle pogingen helaas niet de gewenste kwaliteitsverbetering hebben gebracht is Stampin’ Up! tot deze moeilijke beslissing gekomen.

Stampin’ Up! werkt nu hard aan een nieuw apparaat! Deze zal nog even op zich laten wachten maar zodra er meer nieuws is zal ik dat zo snel mogelijke met je delen.

Zelf vond ik het trimmer nieuws echt wel even schrikken, maar tegelijk vind ik het dapper van Stampin’ Up! om een dergelijk besluit te nemen en te kizen voor kwaliteit. Ik ben blij dat er door Stampin’ Up! naar de feedback van zowel demo’s als klanten hebben geluisterd. Dat lost voor nu niks op maar het zal ongetwijfeld betekenen dat er een mooie oplossing komt zonder de nadelen die je wellicht nu ondervindt met de trimmer en de mesjes.

Daarnaast ben ik blij dat ze iedereen vooraf informeren met dit trimmer nieuws. Er zijn genoeg merken die een product ineens uit de handel nemen en niks zeggen.
Natuurlijk hadden ze langer door kunnen gaan met verkopen van mesjes tot er een nieuwe oplossing is, maar gezien de problemen die er steeds met de mesjes zijn is dat ook niet een hele fijne ervaring.

Ik kan in ieder geval niet wachten tot er een nieuwe Stampin’ Up! trimmer komt. Daar verwacht ik van dat het een goed doordacht tool gaat zijn, net als de Stamparatus.

Wil je graag nog reserve onderdelen waaronder de mesjes voor je apparaat bestellen? Laat het me weten! Dan bestel ik ze voor je zodra ze leverbaar zijn!!

Je bestelling mag je doorgeven op via mijn contactformulier of email adres:

Liever in mijn online winkel bestellen, dat kan. Ga naar www.mijnstempelskopen.nl. Omdat we wachten op de nieuwe voorraad mesjes, kun je jouw emailadres achterlaten bij het product zodat je een berichtje ontvangt zodra er weer nieuwe voorraad is.

Deel dit bericht met iedereen die je kent en een trimmer heeft en attendeer ze op de mogelijkheid om zich te abonneren om mijn blog.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen