Het is weer tijd voor onze maandelijkse blog hop. Deze keer is het onderwerp Easter ideas – paas ideeën. Mijn idee heb ik speciaal gemaakt met en voor mijn stiefdochter.

Voor haar opleiding tot verpleegkundige reist zij komende maand naar Bosnië waar ze ziekenhuizen en verzorgingstehuizen bezoeken. Deels om te zien hoe het in dat land gaat maar ze gaan ook de handen uit de mouwen steken. Zo hopen ze ook echt een positieve bijdrage te leveren. Daar is geld voor nodig voor bijvoorbeeld voor lampen, dekens of bouwmaterialen. En om dit geld in te zamelen verkoopt ze met haar groepje chocolade-eitjes. Tja en als je dan een stiefmoeder hebt met een kast vol stempels en ponsen dan moet er natuurlijk wel een leuk label aan.

easter ideas stampin up

Zo gezegd zo gedaan. Samen hebben we de labels op maat gemaakt en voorzien van een leuke top met de Scalloped Tag Topper punch (133324). De Nederlandse tekst komt uit de geweldige set “Voorjaarswensen” en het gras en de stipjes komen uit de set “Waterfront” (146386). De stempels hebben we met de Stamparatus eenvoudig steeds op dezelfde plek kunnen zetten.

De inktkleuren die we gebruikten zijn Gorgeous Grape, Old Olive en Daffodil Delight. Het konijntje ponsten we uit met de Bunny Punch. Helaas is deze al volledig uitverkocht en komt niet meer terug in de nieuwe catalogus. De kleur die we gebruikten voor de konijntjes is Gray Granite, met een Whisper White staartje.

Onderaan dit bericht zie je een overzicht van alle gebruikte materialen in beeld.

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen of heb je vragen over de producten van Stampin’ Up!, dan help ik je graag verder. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op jose@stampintreasure.nl


Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Easter Ideas.

Ik zie je graag snel terug op mijn blog. Voor nu wens ik hele fijne paasdagen en veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze Stamp Impressions blog hop – easter ideas.
Druk op de knop NEXT en je bent onderweg naar het volgende blog.

previous stamp impressions blog hop
next stamp impressions
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

laatste kans producten - stampin up
Product List
Stamparatus
[148187]
€ 59,00

5 gedachten over “Easter ideas – stamp impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.