Nog een halve maand en dan zit de sale-a-bration er weer op voor een jaar. Een goed moment om even stil te staan en na te denken of jij optimaal hebt geprofiteerd van deze unieke periode. Sale-a-bration is namelijk het perfecte moment om de geweldige apparaten op je wensenlijstje aan te schaffen. Door de cadeautjes zijn deze toch vaak dure apparaten bijzonder aantrekkelijk. Want hoe leuk is het om een nieuw apparaat direct te combineren met je cadeautje. Vandaag de combinatie van de All Adorned Stempel set en de Stamparatus in de spotlight!

De All Adorned stempel set is speciaal ontworpen voor de Stamparatus en ontvang je tot eind maart 2019 gratis bij een bestelling van € 60,-. De Stamparatus kost € 59,- dus je begrijpt dat het niet lastig kan zijn met een klein extra’s om de twee te combineren in een bestelling met gratis cadeautje.

All Adorned Stamp set Stamparatus

Om je te laten zien hoe eenvoudig de Stamparatus werkt, heb ik een klein filmpje gemaakt. Natuurlijk met de leuke All Adorned Stempel set.

Wil je liever een ander cadeautje kiezen bij je bestelling? Kijk eens rond bij alle cadeautjes in mijn online webwinkel.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen