Afgelopen week zat ik achter mijn werkplek en eigenlijk kwam ik niet verder dan opruimen. Mijn werkplek zat verborgen onder een berg materialen, stempels, papier en rotzooi. Op dat moment wist ik nog niet dat er een leuk birthday wishes kaartje in de maak was 🙂

Zo zag het er ongeveer uit voordat ik begon.

werkplekrommel

Tijdens het graven en ruimen vond ik een achtergrondje dat ik een tijdje terug maakte. Toen had ik nog geen inspiratie om er wat mee te doen. Nu vond ik het jammer om het alsnog weg te gooien. Ik ruimde verder op en ging aan de slag met het achtergrondje. Al snel besefte ik dat er niet veel nodig was om er wat van te maken. Een contrasterende kleur en tekst bleek genoeg. Voor de gekleurde parels kleurde ik gewone pareltjes met de Stampin Blends Alcohol markers.

Birthday Wishes kaart

De tekst komt uit de framelits set Well Written Framelits Dies (148543). Deze set heeft maar liefst 24! snijmallen. Om je een goed beeld te geven van deze fantastische set heb ik de mallen uitgesneden. En je raad het al, de gebruikte kleur is de contrasterende kleur geworden op mijn brithday wishes kaartje.

Well Writen Framelits Dies Stampin Up

Deze gave snijmallen kun je ook leuk combineren met de bijpassende stempel set Well Said. Een stempel set met 51! stempels. Bestellen je ze tegelijk, dan ontvang je 10% korting. En nog tot eind maart ontvang je natuurlijk een gratis Sale-a-Bration cadeautje (brochures vind je onderaan dit bericht)

Well Said stamp set en Well Written Framelits Dies stampin up

Wil je meer weten over mijn kaartje of de producten van Stampin’ Up! stuur mij dan een mailtje op

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen

2 gedachten over “Birthday Wishes kaartje onder de rommel vandaan”

Reacties zijn gesloten.