Vibrant Vases stampin up

Samen met zeven dames uit mijn team hebben we ideeën gedeeld. Elk van ons ging aan de slag met een stempel set uit de nieuwe voorjaarscatalogus en we stuurden elkaar de voorbeelden toe. SUper leuk natuurlijk om zo samen meerdere voorbeelden te hebben om te delen met jou als klant. Vandaag deel ik met jullie het kaartje van Janine @inksandpieces. Het kaartje is gemaakt met de nieuwe stempel set Vibrant Vases in combinatie met een stempel set Varied Vases uit de hoofdcatalogus.

Maar voordat ik verder ga een update over mijn paps. Eerder vertelde ik dat het met zijn gezondheid minder goed ging. Inmiddels hersteld hij van een operatie en de ontstekingen die daar op volgden. Helaas voor hem mag hij de komende tijd nog niet echt veel doen. En dat valt niet altijd mee. Hij is een echte bezige bij en van stilzitten wordt hij niet gelukkig. Maar met wat knutselwerk omhanden komt hij de tijd toch door. Dus voor nu ben ik positief gestemd dat we het ergste gehad hebben. Ik wil je van harte bedanken als mijn een berichtjes hebt gestuurd om hem beterschap te wensen. Lief dat je dat gedaan hebt.

Dan nu wat meer over het Vibrant Vases kaartje.

De basis van het kaartje is een witte note card. Deze kaartjes komen in een verpakking van 20 stuks en hebben een bijpassende envelop. Ik vind de kaartjes ideaal omdat ze net iets kleiner zijn dan een normale kaart. Hierdoor is het “te vullen oppervlak” iets kleiner en daardoor is iets kleins al snel meer dan genoeg. Zo ook bij dit kaartje. De vaasjes en de bloemen zijn al meer dan genoeg om het kaartje te vullen. Heb jij deze kaartjes al eens geprobeerd? Wat mij betreft een echte aanrader! Kijk ook eens naar de note card en envelop variant in de voorjaarscatalogus. Deze hebben blauwe details!

Happiness Blooms cards and envelopes

Happiness Blooms Memories & More Cards & Envelopes
148806
Prijs: € 10,25

Deze stempel set die Janine gebruikte is zoals gezegd de Vibrant Vases. Deze set past naadloos bij de stempel set Varied Vases pag en de bijpassende pons Vases Builder uit de hoofdcatalogus (pag. 45). Zie jij welke afbeelding uit welke set komt?

De pareltjes op de kaart zijn gekleurd met Stampin Blends alcohol stiften. Daar hoef je niks speciaals voor te doen. De alcohol inkt droogt snel op de parels en blijft goed zitten. Ook andere embelishments met een hard oppervlak kleur je eenvoudig met de blends.

Bestellen van de Varied Vases stempel set of bijpassende pons
Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
Cling Stempel stampin up hoe zet ik ze in elkaar
Nederlandse beschrijving hoe je de cling labels bevestigd op je stempels