Sale-a-Bration 2019 aanbieding stampin up

Sale-a-Bration 2019 (ook wel SAB genoemd) start bijna. Van 3 janurari t/m 31 maart zijn er maar liefst 3 verschillende aanbiedingen: Shop, host en join. Niet alleen ontvang je gratis cadeautjes uit de Sale-a-Bration folder en extra Stampin Rewards bij grote bestellingen. Stap je in als Stampin’ Up! demonstratrice door het startpakket te kopen dan kies je uit maar liefst twee opties en ontvang je nog meer voordeel. Hieronder leg ik per onderdeel uit wat de voordelen zijn per onderdeel.

Sale-a-Bration 2019
Klik op de afbeelding voor de online folder
Door dik en dun Stampin Up sale-a-bration SAB stempels
Een Nederlandse set als cadeautje kan ook!
3 aanbiedingen tijdens Sale-a-Bration 2019

Shop

en ontvang bij elke bestelling van € 60,- een gratis product naar keuze uitkiezen uit de Sale-a-Bration 2019 folder. Je herkent ze door de oranje sticker met de tekst “Free with 60€ purchase “. Er zijn ook cadeautjes die bij bestellingen van €120,- beschikbaar zijn. Je herkent ze aan de groene stikker met de tekst “Free with 120€ purchase”.

Gratis bij je bestelling

HOST

Nee je hoeft geen workshop te volgen om gebruik te maken van deze aanbieding. Eke bestelling die voldoet aan de voorwaarden komt in aanmerking voor Stampin Rewards.

Bestel voor jezelf of samen met een groepje vriend(in)en voor € 275,- of meer en ontvang €27,- meer aan Stampin rewards dan bij een normale bestelling vanaf €275,-

Stampin Rewards tijdens SAB 2019

Bestellingen van € 550,- of meer? Je kiest één extra product met 50% korting. De korting geldt voor alle producten en bundels. Afgeprijsde artikelen zijn uitgesloten.

JOIN

Het startpakket kopen en daarmee Stampin’ Up! demonstratrice worden is altijd een goede deal. Maar tijdens de Sale-a-Bration 2019 is het een SUper deal.
Dit jaar heb je 2 opties voor het startpakket.

kom in mijn team Join Stampin up
  1. Kies voor €230,- aan producten en betaal € 129,- !
  2. Kies voor €230,- aan producten + de exclusieve Craft & Carry Tote ter waarde van € 61,- en betaal €160,-

Voordelen van Stampin’ Up! speciaal voor demonstratrices
– minimaal 20% korting op de Stampin’ Up! producten die je koopt
– je koopt als eerste de nieuwste producten met minimaal 20% korting
– elke week een mail met nieuws genaamd succeed weekly
– elke twee maanden het Stampin’ Success magazine
– een open uitnodiging om deel te nemen aan Stampin’ Up! events

Het startpakket bestellen? Maak een lijst met producten ter waarde van €230,- die je wilt bestellen. Je hebt deze lijst nodig bij je inschrijving. Vervolgens ga je hier naar het inschrijfformulier via deze LINK
Betaling van je startpakket gaat via een incassomachtiging voor je bankrekening of door betaling met een credit card.
Let op: je bestelling kan niet hoger zijn de €230,-!
Bij je startpakket ontvang je geen Sale-a-Bration cadeautjes!

Naast de door jou gekozen producten ontvang je een business pakket ter waarde van €60,- inclusief jaar catalogussen, voorjaarscatalogussen, bestelformulieren en uitnodigingen.

Toch liever hulp bij het bestellen van je startpakket of eerst meer informatie, neem contact met mij op via mijn email .

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen