Het is het seizoen van geven en ontvangen. Afgelopen vrijdag werd ik blij verrast met een super leuk creatief cadeautje van mijn lieve vriendin Carla. Het is echt een Candy Cane Season verrassing. Kijk maar!

Zelf heb ik deze set nog niet gekocht, maar nu ik deze gave combinatie van kaartjes zie, dan geloof ik dat ik spijt heb. Heb jij ook spijt na het zien van deze leuke kaartjes en wil je de set ook alsnog bestellen? Wacht dan niet en bestel hem vandaag nog bij mij. Deze leuke Candy Cane Season stempels met bijpassende pons is na 2 januari niet meer te koop! Profiteer vandaag nog van 10% korting op de bundel van stempels en pons.

Candy Cane Season bundel bestellen

Heb je vragen over de gebruikte producten of andere producten van Stampin’ Up! of wil je producten bestellen, dan help ik je graag met je vraag of bestelling. Neem contact met mij op via mijn contactformulier of stuur mij een email op

Voorjaarscatalogus

De voorjaarscatalogus komt 3 januari online. Wil jij graag een papieren exemplaar, stuur mij een bericht via mijn contact pagina of via . Tegen betaling van de verzendkosten* stuur ik er een naar je toe.

Plaats je een bestelling dan voeg ik gratis een catalogus toe aan je pakket. Ben je klant bij mij en bestelde je in de laatste zes maanden, dan wordt de nieuwste catalogus altijd automatisch aan je toegestuurd.

Stampin Treasure Stampin Up
Jose Hoogeveen
Product Lijst
Stampin' Trimmer
[129722]
€ 36,00
Big Shot
[143263]
€ 120,00

Eén gedachte over “Candy Cane Season verrassing en de voorjaarscatalogus”

  • Wat een leuke en lieve verrassing.
    En jij bedankt voor de mooie kerstkaart die hier vandaag in de bus lag, José!

Reacties zijn gesloten.