only 5 days till christmas

Christmas Decorations Blog hop

Het is nog maar 5 dagen tot aan de kerst en de 19e van de maand, dus….. Stampin Impressions Blog hop tijd! Vandaag onze dat onze internationale blog hop only 5 days till christmas, christmas decorations heet.

Heb ik decoratie gemaakt? Nee helaas. Ik ben niet verder gekomen dan de kerstkaarten die ik nog ga versturen. En om eerlijk te zijn, ik ben blij dat ik er in ieder geval een aantal kan versturen. Met mijn paps gaat het nog lang niet zoals het de bedoeling is en helaas ben ik zelf geveld door de griep of oververmoeidheid of hoe het ook heet. Ik weet alleen dat ik wil slapen – only 5 days till Christmas.

Signs of Christmas Stampin Up

Ik ben gek op onze glitter. Vandaag heb ik wat gebruikt om de sneeuw een extraatje te geven. Eerst maakte ik met een malletje van papier, inkt en een sponsje de golven op het Whisper White. Vervolgens bracht ik een laagje tombow lijm aan langs de inktrand. Met een strookje papier verdeelde ik de lijm over het wit. Daarna de Dazzling Diamonds glitter er op en wachten tot de lijm het droog is. Klaar is de sneeuw.

Signs of Santa bundel

De stempelset die ik gebruikte heet Signs of Santa en heeft bijpassende framelits waar je de afbeeldingen simpel mee uitsnijdt. Deze bundel van stempels en framelits is mijn absolute favoriet dit jaar en nog maar heel even te koop. Bestel hem nog snel voordat hij voorgoed verdwijnt. Onderaan deze blogpost vind je de shoppinglijst. Stuur mij een email, contactformulier of bestel in mijn webwinkel. 

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn only 5 days till Christams project en hopelijk zie ik je binnenkort terug op mijn blog of bij mijn workshops. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.

Stampin Treasure

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

Product List
Pool Party Classic Stampin' Pad
Pool Party Classic Stampin’ Pad
[126982]
€ 8,00
Clear Block B
[117147]
€ 7,50
Sponge Brayers
[141714]
€ 9,50
Big Shot
[143263]
€ 120,00

9 gedachten over “Only 5 days till Christmas -Stamp Impressions”

Reacties zijn gesloten.