De stempelset This Little Piggy is echt een leuke stempel set. En in de catalogus staan super leuke voorbeeld voor een This Little Piggy kaarten set onder het kopje You Can Make It. Ik kon het dan ook niet laten om ze na te maken,want waarom zou je een goed idee niet namaken.

this little piggy stampin up

In het echt zijn de kaartjes nog leuker dan de foto in de catalogus al deed vermoeden en je maakt ze in een handomdraai. Veel heb je niet nodig om aan de slag te gaan.

this little piggy startset stampin up
Stampin’ Up heeft de producten voor je gebundeld in een “You Can Make It – This Little Piggy pakket.

Dit pakket heeft één bestelnummer (149034) voor alle producten die nodig zijn. Ideaal voor de beginner als startset om je stempelavontuur goed en gemakkelijk te beginnen. Maar ik weet zeker dat de gevorderde knutselaar smelt van deze Little Piggy kaarten set.
Geef een kaartenset cadeau aan een vriend(in) of gebruik de kaartjes als labels aan een cadeautje. Het formaat van de kaartjes is 10,2 cm x 7,6 cm en er zitten envelopjes bij.

De You Can Make it – This Little Piggy kaarten set (149034) kost 64,- en is deze maand als set super aantrekkelijk.

Je ontvangt bij je bestelling niet alleen de bonus coupon ter waarde van 6 euro, je ontvangt van mij ook nog een extra Stampin’ Blends! ter waarde van € 5,50 bovenop de twee Stampin’ Blends die al in de set zitten.
Kies bijvoorbeeld de Pool Party Light om de wolkjes in de stempelset te kleuren of om te gebruiken om de varkentjes zodat ze een beetje los lijken te komen van het papier.

De producten zijn natuurlijk ook los te koop en is een andere combinatie van producten mogelijk!

Stampin Up Bestellen

Wil jij deze prachtige set of andere Stampin Up producten bestellen, dan help ik je graag met je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar email stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier. Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van mij een factuur en een betaallink voor eenvoudig betalen via Ideal. Liever je betaling zelf overboeken kan natuurlijk ook.

Is je bestelling € 75,- of meer dan betaal je bij mij geen verzendkosten.

Zelf winkelen in mijn webwinkel: www.mijnstempelskopen.nl – vergeet niet de hostess code te gebruiken van deze maand – UTTBB3GGJ

De aanbiedingen nog even nakijken? Dat kan hier: AANBIEDINGEN

Stampin Treasure