Het is dat moment in het jaar waarop de zomer nog in volle gang is. Maar de voorbereidingen bij Stampin Up gaan al richting de kerst. De nieuwe catalogus start op 5 september. En om al in de sfeer te komen hebben we voor met de Stamp Impressions Blog Hop het onderwerp Kerst in Augustus op de agenda gezet.

kerst in augustus Stampin Up christmas in august

Augustus en september zijn bij mij meestal drukke maanden. Elk weekend is er wel iets. Ik wilde dan ook efficiënt werken. De kaarten die ik maakte voor deze blog hop zijn niet uniek. Ik heb ze nagemaakt van de Stampin Up webpagina speciale demonstratrice. Stampin Up geeft ons veel ideeën voor workshops of ter ondersteuning van Acties. Deze kaarten zijn voor de actie Dashing Along van volgende maand wanneer je het Designer Series Paper Dashing Along kunt verdienen door gastvrouw te zijn van een party bij een bestelling van € 275,-. Heb je interesse neem dan contact met mij op.

Teammiddag Kerst in Augustus

Behalve voor deze Blog Hop maakte ik de kaarten ook voor mijn team middag. Elke teamlid kreeg een pakket cardstock in verschillende kleuren en een aantal velletjes DSP om lekker mee aan de slag te gaan. De kaarten deden dienst als voorbeeld maar het is echt leuk om te zien hoe snel elk lid een eigen draai geeft aan een kaart. Deze zal ik mijn volgende bericht delen.

kerst in augustus Stampin Up christmas in august kerst in augustus Stampin Up christmas in august

Toen ik de hertjes voor het eerst zag ben ik echt gesmolten. Ik kijk al heel lang uit naar hertjes met prachtige geweien voor mijn kerstkaarten en nu is het zo ver. In de nieuwe catalogus staan hertjes met bijpassende thinlits. En ze hebben prachtige geweien voor mooie krullen. Dit is echt een must have wat mij betreft. Uiteraard zijn Dashing Deer stempels (€ 27,-) en Detailed Deer Thinlits (€ 41,-) los te bestellen of in een Dashing Deer Bundel (€ 61,-) met 10% korting.

Dashing Deer Bundle_Detailed Deer Stampin Up

Wil jij de nieuwe Stampin’ Up’ najaarscatalogus ontvangen, neem dan contact met mij op. Bestelde je in de laatste 3 maanden dan wordt de catalogus gratis aan je verzonden.

kerst in augustus Stampin Up christmas in august

Wil je Stampin’ Up! producten kopen of heb je vragen over mijn projecten of over stampin up producten, mail mij op email stampin treasure of neem contact op via mijn contactformulier. Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van mij een factuur en een betaallink voor eenvoudig betalen via Ideal. Liever je betaling zelf overboeken kan natuurlijk ook.

Niet vergeten! Deze maand ontvang je van mij voor elke € 50,- een gratis Stampin Blends ter waarde van € 5,50 bij je bestelling.
Bij elke € 60,- ontvang je van Stampin Up een kortingsbon van € 6,- om te besteden in September.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Kerst in Augustus project. Hopelijk zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.


Stampin Treasure

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

8 gedachten over “Kerst in Augustus – Stamp Impressions Blog Hop”

Reacties zijn gesloten.