Colour your Season

Augustus wordt heet, met een prachtige aanbieding van de limited Bundle Colour your Season, nieuwe kleuren Watercolor Pencils en Bonus Days! Maar dat is niet alles, ik heb ook een eigen aanbieding en wel met een bijzondere reden. Ik heb jouw hulp nodig, dus blijf lezen!

Aanbieding 1: Going for Gold

Going for Gold

Bij Stampin’ Up! kun je als demonstratrice promoveren. Al een aantal jaar ben ik wat ze noemen ‘Zilver Elite’. Maar ik wil groeien. De volgende stap die ik kan maken is de stap naar Gold. Deze promotie is een combinatie van team en omzet. Beiden een uitdaging op zichzelf. Sinds kort heb ik het eerste doel met mijn team bereikt. We hebben hard gewerkt en zij hebben promoties gemaakt waardoor voor mij de weg vrij is om ook door te groeien.

Helaas heb ik nog niet genoeg verkocht om het tweede onderdeel ook te bereiken. En daar kan ik jouw hulp bij gebruiken! Door jouw geliefde Stampin’ Up! producten bij mij te kopen help je mij om ook mijn tweede doel te halen en daarmee de stap naar Gold te kunnen maken. Voor jouw aankopen wil ik je belonen. Bestel in augustus voor € 50,- of meer en ontvang van mij bij elke € 50,- een Stampin’ Blends naar keuze ter waarde van € 5,50 gratis.

Met deze aanbieding start ik gelijk het spaarprogramma voor de Stampin’ Blends.
stampin blends
Koop er 10 betaal er 9
Er is keus uit 47 kleuren Stampin’ Blends
in september komen er 12 kleuren bij.
Meld je bij mij voor het spaarprogramma!

Wil je mij helpen?!

Aanbieding 2: Bonus Days

Bonus Days 2018Spaar je bij elke besteding van € 60,- een bonus coupon ter waarde van € 6,-. Deze bonus coupons besteed je in september bij je volgende bestelling. Dat is dus maar liefst 10% extra op al je aankopen. Het te sparen aantal bonus coupons is onbeperkt. Koop en ontvang in augustus, profiteer in september.

Aanbieding 3: Colour your Season

De Colour your Season aanbieding bestaat uit de Stampin’ Up!’s Blended Seasons Stempel set, coördinerende Framelits Dies en de Watercolor Pencils. Stuk voor stuk perfect voor elk knustelseizoen!

Color Your Season Aanbieding   Color Your Season AanbiedingColor Your Season Aanbieding

De framelits zijn uniek. Ze snijden de vorm uit en maken gelijk ook een “stikrandje” zoals je die kent van de Stitched Shapes Framelits (145372 € 36,-). Maar deze framelits doen meer. Ze maken aan beide kanten van de snijlijn een “stikrandje”. Dus of je nu het label of de omtrek gebruikt voor je kaart, beide hebben een mooie sierrand.

Hieronder zie je een close up van de framelits en de stikrandjes aan beide kanten van de snijlijn. Zie je ook dat je frames kunt maken met aan beide kanten een stikrandje door twee framelits in elkaar te gebruiken?Stitched Seasons

Maak een beterschapskaart, een bedank kaart of een kerstkaart. Wat je er ook mee maakt, je bespaart 10% bij aankoop van de stempel set en framelits bundel!
Wacht niet te lang met bestellen van deze  exclusieve Colour your Season producten, ze zijn slecht tijdelijk verkrijgbaar tot en met 31 augustus, zolang de voorraad strekt.

Stitched seasons framelitsColour your season bundle

Watercolor pencils

Stampin Up Bestellen

Wil jij deze prachtige set of andere Stampin Up producten bestellen, dan help ik je graag met je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar email stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier. Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van mij een factuur en een betaallink voor eenvoudig betalen via Ideal. Liever je betaling zelf overboeken kan natuurlijk ook.

Is je bestelling € 75,- of meer dan betaal je bij mij geen verzendkosten.

Zelf winkelen in mijn webwinkel: www.mijnstempelskopen.nl – vergeet niet de hostess code te gebruiken van deze maand – UTTBB3GGJ

Stampin Treasure