Blog Hop Jenni Pauli team Kleur Uitdaging

Welkom bij onze blog hop. Mijn collega’s van Team Pauline en ik zijn fanatiek aan de slag gegaan met de Kleur Uitdaging die Jenni ons gaf. Zij gaf ons de uitdaging om iets te maken met een combinatie van de kleuren Soft Sky, Calypso Coral, Sweet Sugarplum, Smokey Slate en Goud. We mochten wel een kleur weggelaten maar het goud zeker niet.

Kleur uitdagingblog hop
Mijn bijdrage aan deze Kleur Uitdaging is een vrolijke felicitatiekaart. Als basiskaart gebruikte ik het Soft Sky Cardstock in een afwijkend formaat van 21 cm x 10,5 cm.
Daarop bracht ik een laag Calypso Coral Cardstock aan onder een heel iets kleinere laag cardstock in Whisper White.
Op het Whisper White Cardstock plakte ik de gouden cirkels die ik ponste uit het Glimmer Paper Gold met de nieuwe 1 1/8″ en 1 3/8″ Scallop Circle ponsen.

Kleur Uitdaging blog hop

De kleine cadeautjes stempelde ik in Smokey Slate op een restje Whisper White cardstock. Deze cadeautjes (en tekst) komen uit de stempel set Happiest of Days. De cadeautjes kleurde ik in met de Stampin’ Blends. Hierdoor passen ze bij de kleuren van mijn basiskaart. De gekleurde cadeautjes knipte ik uit en plakte ze op de cirkels. 

Kleur Uitdaging blog hop 1

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn felicitatie kaart met Kleur Uitdaging en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Maar voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop van Team Pauline.
Hieronder vind je de lijst met deelnemers.
Door op de naam van de volgende deelnemer te klikken ga je vanzelf naar het dat blog.



 Stampin TreasureKleur Uitdaging Product Lijst

Klik op onderstaande foto’s om de producten in meer detail te bekijken. Wil je bestellen? Dat kan in mijn webwinkel of neem direct contact met mij op.
De sale-a-bration is de tijd om te profiteren van gratis cadeautjes bij je bestelling!

IMG_0131

IMG_0129

IMG_0130

IMG_0132

IMG_0133

15 gedachten over “Blog Hop Kleur Uitdaging -Team Pauline”

Reacties zijn gesloten.