In Color Share sneak peek

Vandaag heb ik twee vooraankondigingen voor je; een van mijn In Color Share 2017 en een voor mijn Catalogusparty.

In Color Share 2017

De nieuwe In Color kleuren 2017-2019 zijn super gaaf!
Natuurlijk wil je er ook graag alles van hebben maar het kan zo maar zijn dat de aanschaf in één keer te veel van het goede is? Daarom verzorg ik ook dit jaar een In Color Share voor deze nieuwe kleuren.

Hoe werkt het?
De share duurt vijf maanden aaneengesloten. Elke maand tijdens de share stuur ik je aan het begin van de maand een betaalverzoek voor het maandbedrag. Daarna ontvang je rond de 20e van elke maand het maandpakket van een van de vijf kleuren.
Aan het eind van de vijf maanden ontvang je van mij een gratis hostess set naar keuze uit de nieuwe catalogus (plaatjes kan ik nog niet op mijn blog delen helaas)!

Wat kost het: € 36,- per maand (exclusief verzendkosten)

Wat ontvang je in je maandpakket?

– Inkt pad (1 pad)
– Refill (1 stuks)
– Marker (1 stuk)
– cardstock A4 (12 vel)
– cardstock 12″ x 12″ (4 vel)
– Lint (4,5 meter)
– Designer Series Paper 30,5″ × 30,5″ cm (8 vel)
– Bitty Bows (4 stuks)

De eerste share start op 1 juni. Wil je een andere maand starten dan is dat geen probleem!

Wil je meer weten of ken je het concept en wil je bestellen? Neem dan contact met mij op.

In Color Share

Catalogusparty

Het is geen geheim, op 1 juni komt de nieuwe jaarcatalogus 2017-2018. De catalogus staat boordevol nieuwe producten en leuke ideeën. Om dit te vieren geef ik op donderdag 25 mei, Hemelvaartsdag, een catalogusparty. Je bent van harte welkom tussen 13:00 en 17:00.

Wat kun je verwachten?
Je ontvangt uiteraard allereerst jouw exemplaar van de nieuwe catalogus. Er zijn nieuwe stempel sets en andere producten uit de catalogus die je kunt bekijken, aanraken en proberen. Er zal een ‘make & Take’ zijn en natuurlijk is er wat lekkers te eten en te drinken.

Tijdens de catalogusparty organiseer ik een BOGO (Buy One, Get One of op zijn Hollands, twee voor de prijs van een).
Ik verkoop op die dag een deel van mijn stempelsets en bundels (stempel set met pons of framelits). Alle sets worden verkocht voor de normale catalogus prijs. Maar! Koop jij een van mijn sets, dan mag je voor datzelfde bedrag producten uit de nieuwe catalogus uitzoeken! Voor de te verkopen sets geldt, wie het eerst komt heeft de meeste keus. Op=Op!

Wil je aanwezig zijn bij mijn catalogusparty, geef je dan nu op (klik)

Creatieve groet,
Jose