Afgelopen week mocht ik een workshop geven op mijn werk. Erg leuk om te mogen doen. Van de deelnemers was er slechts een die vaker gestempeld had. Leuk dus om een hele groep dames te hebben die nog niet eerder een stempel hebben aangeraakt en aan het eind toch weg gaan met een helemaal zelf gemaakte kaart. Het leukste vond ik dat ze eigenlijk allemaal al direct een persoon in gedachten hadden die de kaart in de toekomst mag gaan ontvangen.

Dat vind ik grappig, want ik heel vaak iets zonder dat ik een persoon in gedachten heb.
Ik moet wat maken voor een groep, voor mijn blog, om wat te proberen of om wat te laten zien, maar vaak geen specifiek persoon. Niet dat de creaties die ik maak verloren gaan ofzo. Ze gaan altijd wel naar iemand. Vaak is het dan o ik heb wat nodig, kijken wat er nog ligt.

Tijdens de workshop hebben we een verjaardagskaart gemaakt. Daar kan iedereen altijd wel wat mee. Het kan geen kwaad om een voorraad te hebben verjaardagskaarten. Zo zag mijn workshop kaart eruit. Eenvoudig maar super leuk!

workshop

En, wat ik niet zo vaak doe, maar wat wel erg leuk is, deze kaart heeft ook een binnenkant en een envelop. Hoe leuk is dat! Zie je hoe eenvoudig je de kaart helemaal compleet maakt?

workshop werk 2

De stempels voor de tekst is uit de stempelset Party with Cake. Deze stempelset bevat leuke teksten en kleine embellishments waar je weinig extra’s bij nodig hebt om er een leuke complete kaart mee te maken. Beetje inkt, wat cardstock, ons super whisper white cardstock voor het beste resultaat van je afdruk. Voor de fun voegde ik wat stukjes lint en twine toe. De stempelset is ook in een bundle te koop. Beide gebruikte ik eerder bij de kaart in deze blogpost.