Het is bijna zover, Valentijn. Langzaam verovert dit fenomeen ook Nederland. En ja, het is natuurlijk commercieel. Maar wat nou als je gewoon zelf iets maakt. Is dat niet gaaf, gewoon recht uit het hart, speciaal voor een bijzonder persoon.

Een tijdje terug zag ik kleine hartvormige plastic doosjes met kleine chocolaatjes erin. Perfect voor mijn Valentijn cadeautje voor mijn moeder en schoonmoeder dit jaar.

Valentijn Labels

Aan de doosjes zit een klein rood elastiek. Perfect om een label aan vast te maken.

Valentijn Labels 2

De stempel komt uit de set “Suite Sayings”

Wist je dat deze set speciaal gemaakt is zodat hij perfect past bij andere sets uit de lente/zomer catalogus! Wil je het pdf zien dat SU heeft maakte, klik dan hier of kijk op blz 41 van de catalogus en gok een beetje Knipogende emoticon

De stempel die ik gebruikte coördineert perfect met de Love Blossoms set en Designer Series Papier. Ik koos er voor om juist de Bloomin’ Heart Thinlits Dies te gebruiken. Herken jij de stans zo nog?
De stempel kleurde ik in met de markers. Zo kon ik de Smiles in Real Red afdrukken terwijl de rest in Pool Party is. Als laatste gebruikte ik de nieuwe Wink of Stella Glitter Brush Clear om het Real Read cardstock te laten glitteren. De foto laat helaas niet helemaal zien hoe mooi de glitter in het echt is.

Valentijn Labels 3

2 gedachten over “Valentijn cadeautjes”

Reacties zijn gesloten.