Voorbeeld twee van de stempelset Going Global. Deze keer laat ik je zien dat het welliswaar een stoere set is, maar dat met een kleine aanpassing in kleur maak je met deze set even zo makkelijk een vrouwelijke kaart.

Going-Global-Greatest-Adventure.jpg

 

Het Lost Lagoon cardstock verving ik door Blushing Bride. De sterpons ging aan de kant voor de Sweetheart Pons. Met wat zilverdraad en een Rhinestone wordt het geheel nog “vrouwelijker”. Welke vrouw kan een klein beetje glimmer weerstaan.

Een perfecte startset met stempelset Going Global

Met de stempelset Going Global en de bijpassende producten uit de serie kun je een perfecte startset samenstellen. Dus heb je nog niet eerder een set aangeschaft, zou je graag willen maar weet je niet waar je mee kunt of moet beginnen. Ik help je op weg.

Going-Global-Startset_thumb10_thumb.jpg

 

Going Places stempelset € 23.00
Going Places Designer Series Paper Stack € 9.75
Going Places Cardstock Pack (8 sheets lost lagoon, 8 sheets Very Vanilla, 8 sheets Sahara Sand) € 8.50
Clear Block C € 8.50
Archival Ink Basic Black € 8.50
Foil Sheet Silver € 5.00
Totaal € 63.25

Heb je een van deze items al, dan vervang je eenvoudig een onderdeel uit de set. Een set is natuurlijk nooit in steen gegoten.
En omdat we nog steeds Sale-a-Bration feest vieren mag je bij deze bestelling ook nog een cadeautje uitzoeken uit de folder. Ik heb alle mogelijke cadeautjes maar eens op een rijtje gezet voor je. Kun jij kiezen? Mijn voorkeur heeft op dit moment de Pedal Pusher. Zie jij de mogelijkheden al voor je samen met de bovenstaande startset?

Groeten
Jose