Sale-A-Bration !!!

Eindelijk is het zover! Het jaarlijkse feest van Stampin’ Up! Sale-A-Bration!
Velen van jullie kijken hier terecht naar uitkijken. Sale-A-Bration 2016 (klik)

Ik hou van deze fantastische Sale-A-Bration tijd. Het is SUper gaaf om gratis producten weg te mogen geven. En wie wil er nou niet graag iets gratis ontvangen!
En alsof dat nog niet genoeg is, met het ingaan van de Sale-A-Bration gaat ook de nieuwe seizoencatalogus Live (deze vind je onderaan dit bericht)

SAB_botanicals2

Er zijn 3 manieren waarop je gratis producten ontvangt.

button_shop_SAB2016_demo_Dec0315_ENG

Voor elke € 60,- die je besteed ontvang je een SAB cadeau. klik op de link (klik) en bekijk de producten die je gratis krijgt bij je bestelling! Keus genoeg!

button_host_SAB2016_demo_Dec0315_ENG

Feest en Shop samen met vriendinnen en ontvang (extra) hostess rewards.
In de tabel en zie dat je dat bij een gezamenlijke bestelling van € 275,- of meer je nog eens € 27,- extra aan gratis producten mag uitzoeken boven op de normale rewards over je bestelling.
Bij bv. een bestelling van € 275,- mag je daardoor voor € 54,- uitzoeken aan gratis producten!
Bij bv. een bestelling van € 550,- zoek je naast de € 14% en € 27,- ook nog eens een artikel uit voor de helft van de prijs.
Des te meer reden om een party te geven samen met vriendinnen en gezamenlijk te bestellen!

HostChart_SAB2016_Dec0315_UK

En omdat het nog gekker kan, je kunt het bedrag aan Stampin’ Rewards ook gebruiken om een startkit aan te schaffen te profiteren van de Join aanbieding. Dubbel voordeel.

button_join_SAB2016_demo_Dec0315_ENG

Een speciale aanbieding voor nieuwe demonstratrices. Het altijd al aantrekkelijke startpakket waarbij je zelf het pakket samenstelt is tijdens de Sale-A-Bration nog voordeliger.

JSale-A_Bration JoinChart_2016

Hoeveel tijd jij besteed aan je demo-schap bepaal je zelf!
Koop je producten met korting of ga een stapje verder en financier je hobby met je hobby. Alles kan, alles mag.
Vraag mij naar de mogelijkheden! 06-14145412 of jose@stampintreasure.nl of lees hier (klik) meer over de voordelen en start eventueel direct.

Gelijk met de Sale-A-Bration ook de nieuwe lente/zomer Seizoencatalogus

Zoals al aangegeven, we hebben ook een nieuwe seizoencatalogus! Veel mooie nieuwe producten en frisse voorjaarskleuren. Klik op de afbeelding en kijk snel. Er staat ook echt wat voor jou bij. En vergeet niet, bij elke € 60,- ontvang je een gratis SAB product!

Occ-Headers_Demo_12_03_2015_UK (klik)

Stond er nog een product op je lijstje uit de herfst/winter catalogus? Sommige producten zijn ook nu nog verkrijgbaar (deze vind je achterin de catalogus).