En wat is er leuker dan met blaadjes aan de slag als de herfst is begonnen.

Vandaag heb ik voor jullie de Pillow Box uit de seizoenscatalogus. Deze heb ik bestempeld met kleine blaadjes uit de Perpetual Birthday Calender set. Ik vind deze set echt super. Er zitten zoveel stempeltjes in die je als achtergrond stempels kunt gebruiken. Zo past je achtergrond altijd bij je ontwerp.

Ik gebruikte voor de Pillow Box Crumb Cake cardstock. Het cardstock bestempelde ik met blaadjes, ook in de kleur Crumb Cake.
De gekleurde herfstblaadjes maakte ik met de set Vintage Leaves en de bijpassende framelits (beide los te koop of met  € 9,25 korting in een bundle). Ik stempelde het Whisper White met de Baby Wipe Techniek. Voor deze techniek heb je een babydoekje nodig. Daarop breng je wat druppeltjes inkt uit de refills aan. Je maakt zo van je baby doekje een stempelkussen. Ik gebruikte 4 kleuren inkt. Van elke kleur liet ik ongeveer 3 druppels verspreid op het doekje vallen. Het geeft niet als de kleuren elkaar raken of in elkaar overlopen. Dat maakt het zelfs nog levendiger.
Je stempel druk je in het babydoekje zoals je dat ook doet met een stempelkussen en daarna druk je af op het papier. Zo krijgt 1 stempelafdruk meerdere kleuren inkt.

Pillow Box fall

De blaadjes vormde ik met de hand een beetje zodat ze niet zo vlak meer zijn. Met een druppeltje lijm op de steeltjes bleven de blaadjes op hun plek en kon er een touwtje omheen. Lint om het doosje, bosje blaadjes op je doosje met een Dimensional. Een tekstje erbij en klaar. Voor de nodige glim plakte ik nog wat sequins op mijn box en een gouden cirkel achter mijn tekstje.

Pillow Box fall 2

Wie weet wat in de doosjes zat?

Groeten,
Jose

Table built using Product Table Builder by The Crafty Owl – Independent Stampin’ Up! Demonstrator.