Het is tijd voor onze maandelijkse Stamp Impression blog hop. Deze keer geheel in het teken van Twinkle twinkle little star suite. Een suite bestaat uit een aantal door Stampin UP uitgezochte perfect bij elkaar passende producten. De suite twinkle twinkle little star is zeer geschikt voor al je baby kaarten en cadeautjes. Maar zoals je tijdens deze blog hop zult zien zijn ze ook super leuk voor hele andere projecten.

twinkle twinkle little star shopper

Met het super mooie papier uit de suite maakte ik deze schattige shopper bags. Het glimmende twine is de finishing touch.

twinkle twinkle little star shopper stampin up

De shoppers kunnen natuurlijk dienst doen als verpakking voor een klein baby cadeautje, maar dat hoeft natuurlijk niet. Ook gewone kleine cadeautjes worden graag verpakt in zo’n klein leuk tasje. Deze tasjes waren voor een paar nieuwe teamleden die ik mocht ontmoeten en zijn enthousiast ontvangen.

twinkle twinkle little star shopper stampin up

Wil jij ook zo’n leuke kleine Twinkle twinkle little star shopper maken, op 4 oktober ben je van 20:00 tot 22:00 van harte welkom tijdens mijn workshop in Oosterbeek bij Arnhem. Mail mij op email stampin treasure om je op te geven. Je ontvangt van mij dan alle details.

De producten uit de suite

twinkle twinkle little star suite stampin up

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn twinkle twinkle star project en hopelijk zie ik je binnenkort terug op mijn blog of bij mijn workshops. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.

Stampin’ Up! producten bestellen

Wil jij Stampin’ Up! producten bestellen, dan help ik je graag met je bestelling.

Is je bestelling € 75,- of meer dan betaal je bij mij geen verzendkosten.

Speciale Actie!!! In de maand september van mij een Stampin Blends Marker ter waarde van € 5,50 cadeau bij elke € 50,- aan Stampin’ Up! producten*.

Bestel je in mijn online store en gebruik je de hostess code – ZP3MHSG7 – dan ontvang je niet één maar twee Stampin Blends Markers.

* samen delen en mijn spaarsysteem Stampin Blends zijn uitgesloten voor deze actie.

Voor wie het nog niet weet, in mijn blogposten vind je vaak roze tekst. Deze tekst bevat altijd een link naar een andere pagina met extra of bijpassende informatie. Door op de roze tekst te klikken ga je vanzelf naar deze extra informatie.

Wil je mijn blogberichten in je mail ontvangen, voer dan hieronder je email adres in.

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

Stampin Treasure

13 gedachten over “Twinkle twinkle little star – stamp impressions blog hop”

Reacties zijn gesloten.