Voor de kaart van vandaag ging ik aan de slag met de kerst stempelset Signs of Santa en de bijpassende framelits. Maar in plaats van een kerstkaart maakte ik er een Signs of Santa verjaardagskaart van. De kaart is voor een teamgenootje die afgelopen zaterdag 50 is geworden en ik denk dat het kerstvrouwtje met de wat grijzige haren meer dan genoeg zegt voor het feestvarken.

Signs of Santa verjaardagskaart Stampin Up

Mijn kaartje laat zien dat meer kunt doen met een stempel set dan je op het eerste gezicht denkt. Laat je vooral niet beperken door het misschien op het eerste gezicht bedoeld thema.

Signs of Santa verjaardagskaart achtergrond

De achtergrond maakte ik met Sponge Brayers. Dit zijn sponsjes op een rollertje. Door over een inktkussen te rollen komt er inkt aan het sponsje en kun je aan de slag. Het kaartje bedekte ik op de plaatsen waar ik geen inkt wilde hebben. Over de niet bedekte delen rolde ik voorzichtig de inkt uit. Het was in eerste instantie niet de bedoeling om 2 blokken te maken (ik had alleen de bovenste ruimte bij het hoofdje vrijgelaten om te kleuren) maar omdat ik een heerlijke vingerafdruk op de onderrand maakte heb ik uiteindelijk op dezelfde manier ook daar inkt aangebracht.

Was dat erg, nee eigenlijk helemaal niet. Nu ontstond een mooie witte balk waar mijn tekst op kon en had het dametje grond onder de voeten!

Het dametje stempelde ik, net als de tekst met Memento Inkt. Het dametje kleurde ik in met de Stampin Blends Markers. Let er wel op dat als je met deze stiften aan de slag gaat je bij voorkeur Thick Whisper White gebruikt. Heb je de makers nog niet besteld, klik dan HIER en kijk of mijn spaarsysteem wat voor jou is!

De tekst voor de Signs of Santa verjaardagskaart komt uit de stempelset Big Wishes. Deze stempelset vind je op pagina 75 in de jaarcatalogus.

Heb je nog geen jaarcatalogus of najaarscatalogus, vraag hem aan via email stampin treasuretegen betaling van de verzendkosten. De verzendkosten ontvang je terug bij je eerstvolgende bestelling.

Stampin Up Bestellen

Wil jij starten met de spaarkaart Stampin’ Blends, de Signs of Santa bundel of andere Stampin Up producten bestellen, dan help ik je graag met je bestelling. Je mag je bestelling mailen naar email stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier. Na ontvangst van jouw bestelling ontvang je van mij een factuur en een betaallink voor eenvoudig betalen via Ideal. Liever je betaling zelf overboeken kan natuurlijk ook.

Is je bestelling € 75,- of meer dan betaal je bij mij geen verzendkosten.

Zelf winkelen in mijn webwinkel: www.mijnstempelskopen.nl – vergeet niet de hostess code te gebruiken van deze maand – ZP3MHSG7– je ontvangt niet één maar twee gratis stampin blends en de Spaarkaart Stampin Blends!

Stampin TreasureVoor wie het nog niet weet: in mijn blogposten vind je vaak roze roze tekst. Deze tekst bevat altijd een link naar een andere pagina met extra of bijpassende informatie. Door op de roze tekst te klikken ga je vanzelf naar deze extra informatie.

Wil je mijn blogberichten in je mail ontvangen, voer dan hieronder je email adres in.
[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

Product Lijst Signs of Santa verjaardagskaart 

Sponge Brayers

€ 9,50

Big Shot

€ 120,00

2 gedachten over “Signs of Santa verjaardagskaart”

Reacties zijn gesloten.