World Card Making Day

Vandaag een super leuk Little star baby cadeautje. Wie mij volgt op Facebook of Instagram heeft het presentje al voorbij zien komen. Maar op mijn blog kan ik meer informatie kwijt over het cadeautje en kan ik ook de super aanbieding delen van komende week.

Eerst het creatieve deel, het Little star baby cadeautje. Het idee is van mijn upline Jenni Pauli. Zij bedacht om in een exploding box het nieuwe witte doosjes met venster (Baker’s Boxes) uit de najaarscatalogus aan te brengen. Zij maakte een variant voor een huwelijk. Op haar team-dag maakten we een variant voor de kerst en ik maakte dus een baby variant.

Ik gebruikte de stempelset Twinkle Twinkle Little Star en de bijpassende Twinkle Builder pons me maan, sterren en puntjes. Stempelset en pons zijn uiteraard in een bundel te koop met 10% korting.

De basis van de box is in Powder Pink. De teksten zijn bijna allemaal in Granit Grey, echt een super gave kleur voor daar waar zwart en basic grey te hard zijn.

Little Star baby

Het cadeautje is inmiddels in goede orde ontvangen bij de ouders van kleine Jazz. Ze waren er weg van! Of de cadeautjes ook te bestellen zijn was de vraag. Ja natuurlijk, is dan het antwoord. Mail mij voor een prijsopgaaf op  email stampin treasure

Maar het is nog leuker om zelf deze cadeautjes te leren maken. Dat kan, op vrijdag 23 november om 19.30 kun je mijn workshop volgen. We maken dan in plaats van deze Little star baby exploding box een variant voor onder de kerstboom. Schikt deze datum niet, neem dan contact met mij op.

Wil je weten welke producten ik gebruikte, deze vind je onderaan dit bericht!

World Card Making Day

En dan zoals beloofd de world card making day aanbieding. Er is voor iedereen wat en mis vooral de basics niet voor het aanvullen van je voorraden.

Deze aanbieding is geldig van 1 t/m 7 oktober en voor de rekenaars onder ons, je ontvangt 10% korting op geselecteerde items!

Wil je een van de onderstaande artikelen uit de aanbieding of producten voor de exploding box bestellen, dan help ik je graag. Stuur mij een berichtje via mijn contactformulier of mail via email stampin treasure

Is je bestelling € 75,- of meer dan betaal je bij mij geen verzendkosten.

Product List Little star baby

Baker's Boxes

€ 8,50

Stampin Treasure

In mijn blogposten vind je vaak roze tekst. Deze tekst bevat altijd een link naar een andere pagina met extra of bijpassende informatie. Door op de roze tekst te klikken ga je vanzelf naar deze extra informatie.

Wil je mijn blogberichten in je mail ontvangen, voer dan hieronder je email adres in.

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]