Beautiful Papers blog hop Stampin Up

Vandaag heb ik voor jullie mijn bijdrage aan de blog hop van Stamp Impressions. Met in de hoofdrol al het prachtige designer series paper (Beautiful Papers) dat op dit moment in de aanbieding is.

Dit is mijn eerste blog post sinds mijn oog operatie (oog laseren) waar ik in mijn vorige blog post over vertelde. Nog steeds ben ik onder de indruk van alles wat er heeft plaats gevonden. Je vraagt je misschien af of het allemaal goed gegaan, JAZEKER! Voor het eerst sinds een jaar of 35 zie ik zonder bril. Vanaf mijn tienerjaren heb ik een bril en later contactlenzen gedragen. En nu helemaal niks. Wat een bijzondere ervaring. Dat dit allemaal kan tegenwoordig en zonder enige pijn. Ok, irritatie heb ik echt wel gehad en de eerste dag was geen feest, maar ik zou het zo weer over doen. Dat zegt genoeg denk ik toch?

Beautiful Papers Nature's Poem Stampin Up

Maar nu het echte werk. Waar begin je met al de “Beautiful Papers” Designer Series Paper, hoe kies je uit al het moois.

Het eerste papier dat ik aanschafte toen de nieuwe catalogus uit kwam was het Nature’s Poem paper. Het kon dan ook niet anders dan dat ik daar mijn bijdrage mee maakte.
Ik ging aan de slag met het Gift Bag Punch Board om drie verschillende maten zakjes te maken. Door aan de bovenkant van de zakjes een deel van het papier om te slaan, zie je beide kanten van het designer series paper. Dat geeft een speelse uitstraling.

Een van de zakjes versierde ik met stempels, inkt en het bijpassende Nature’s Twine.
De stempel set die ik gebruikte is uiteraard Rooted Nature. En hoe gaaf dat deze prachtige set ook een Nederlandse variant heeft.

Het papier dat ik gebruikte is net als nog een flink aantal soorten in de aanbieding. Bij 3 pakken papier krijg je 1 pak gratis. Klik op de afbeelding en je leest er alles over. Deze aanbieding geld ook voor mijn samen delen actie.

Wil je meer weten over de gebruikte producten (lijst hieronder), heb je vragen over mijn project of wil je producten bestellen, mail mij op email stampin treasure of neem contact op via mijn contactformulier.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Beautiful Papers project en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.

Product List Beautiful Papers

Nature's Twine

€ 11,00

Glue Dots

€ 6,50

 

9 gedachten over “Beautiful Papers – Stamp Impressions Blog Hop”

Reacties zijn gesloten.