Tranquil Tulips Stampin Up

Welkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Onze blog hop staat in het teken van een Flowers and daisies, springtime crazy. Wat de deelnemers van deze hop voor jou maakten vind je uit als je met ons mee hopt langs de verschillende blogs. Onder mijn Flowers and daisies, springtime crazy project vind je de lijst met deelnemers. Door op de naam van een deelnemer te klikken ga je naar het volgende blog. Ook op dat blog vind je naast een super leuk voorbeeld de lijst met deelnemers om van daar weer verder te hoppen. Veel hop plezier.

Stamp Impressions

De keer heb ik voor jullie een simpele, vrolijke, elegante voorjaarskaart. Die als je hem in de juiste hoek houdt glimt en glittert door de Clear Wink of Stella en de Glitter Epoxy Shapes (druppeltjes).

flowers and daisies, tranquil tulips Stampin Up

Hij (of is een kaart eigenlijk een zij of een het?) bestaat uit 2 laagjes. De eerste, de basis, is van Thick Whisper White cardstock gesneden op 29,7 x 10,5 en gevouwen op 14,85. De tweede laag is van “gewoon” whisper white (er is niks gewoons aan whisper white, wat een geweldig stempel cardstock!) en heeft een afmeting van 14,35 x 10.

De kleuren die ik gebruikte voor de eerste kaart is Peekaboo Peach en voor de tweede gebruikte ik Rose Red. Beide kleuren verdwijnen helaas per eind mei uit het assortiment gaan. De bladeren en steeltjes zijn gestempeld met Old Olive.

flowers and daisies, tranquil tulips Stampin Up

De stempel set die ik gebruikte is een hostess set – Tranquil Tulips.
Deze set kun je alleen kiezen bij een bestelling van € 200,-. Nou hoor ik je denken, ja lekker is dat, ik heb nooit zulke grote bestellingen.
Gelukkig zijn er meerdere wegen naar Rome. Wil je hier meer over weten of heb je andere vragen over mijn project of de producten van Stampin’ Up! mail mij op stampin treasureof neem contact op via mijn contactformulier.

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn flowers and daisies, springtime crazy project en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.

 Product List Flowers and daisies

Clear Block D

€ 10,50

Clear Block H

€ 10,50

retired producten stampin up

Stampin Treasure
[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]

7 gedachten over “Stamp Impressions Blog Hop – Flowers and daisies, springtime crazy”

Reacties zijn gesloten.