Bubble, Bottles & Bubbles Over Stampin up

Zo veel te doen, er is nog zoveel te doen…. en de zon schijnt en wil ik naar buiten naar mijn tuin, en mijn kasten moeten opgeruimd en ik moet nadenken over een nieuwe bijzondere blog hop en ik heb nog ideeën die ik uit wil werken….. Kortom… Bubble Over maar dan op een andere manier dan dat met de vandaag gebruikte stempel set bedoeld is hihi.

Voordat we verder gaan 4 huishoudelijke mededelingen:

Reserveerde je in mijn web winkel: mijnstempelkopen.nl een Stamparatus, dan heb je als het goed is intussen een mail ontvangen van Stampin’ Up! dat hij klaar staat in je winkelmandje. Rond je bestelling af en hij komt naar je toe! Vergeet niet je order aan te vullen en ontvang nog een cadeautje bij je bestelling (t/m 31 maart zoals hieronder aangegeven). Heb je geen Stamparatus gereserveerd, vanaf 1 juni is dit geweldige apparaat te koop voor iedereen. Hou mijn blog in de gaten voor een super gave blog hop met de Stamparatus, georganiseerd door Stampin’ Up!

De Sale a Bration loopt op zijn einde en alleen komende week t/m 31 maart kies je bij je bestelling van minimaal € 60,- een cadeautje uit (bij € 120 ontvang je 2 cadeautjes of een extra groot cadeau). Wil je zien waar je uit kunt kiezen, klik dan hier.

Stampin’ Blends, je weet wel, onze fantastische alcohol stiften. Deze zijn in zeer korte tijd zo populair geworden dat de leverancier van de stiften de vraag niet meer aan kan. Om deze reden is de verkoop tijdelijk stop gezet zodat de voorraad eerst weer aangevuld kan worden. Tot die tijd zullen we het even zonder moeten doen.
Zodra de stiften weer te bestellen zijn zal ik een nieuwe Share starten zodat ook jij kunt profiteren en een set van de Stampin’ Blends compleet kunt maken!

Nog maar een paar maandjes en de nieuwe jaarcatalogus is een feit. Dat betekend nieuwe In Color Kleuren (ik kan niet wachten!) maar dat betekend ook het vertrek van ‘oude’ In Color Kleuren. Vanaf 1 juni zullen de kleuren Dapper Denim, Emerald Envy, Flirty Flamingo, Peekaboo Peach en Sweet Sugarplum niet meer te koop zijn. Sterker nog, in de maand mei zullen deze kleuren absoluut uitverkocht raken. Wacht dus niet en bestel vandaag nog je reserve refills (om je inktkussens en markers bij te vullen) en extra papier van je lievelingskleuren. Weg = echt weg!

Bubble Over verjaardagskaart

De kaart van vandaag maakte ik voor mijn neefje zijn verjaardag. En zoals je misschien kunt raden met de stempel set Bubble Over en bijpassende Bottles & Bubbles Framelits Dies (Uiteraard los van elkaar te bestellen maar samen te koop met een altijd fijne korting van 10%). Voor de kleuren gebruikte is dezelfde kleuren als uit mijn vorige blog post Color Combo

Bubble Over Stampin UpVoor zijn verjaardag gingen zijn ouders met hem uit eten en ik mocht mee. En ik zweer je, ik heb drankjes voorbij zien komen in de kleur Tempting Turquoise En Flirty Flamingo (slush puppies in een glas 😉 )

Heb je vragen over mijn project of wil je de gebruikte producten bestellen, neem dan contact met mij op. Zoals bovenaan al aangegeven, tot en met eind maart ontvang je bij een bestelling van minimaal € 60,- een cadeautje (bij € 120 ontvang je 2 cadeautjes of een extra groot cadeau).
Wil je zien waar je uit kunt kiezen, klik dan hier.

Product List Bubble Over verjaardagskaart

Sponge Daubers

€ 6,00

[jetpack_subscription_form title=”Abonneer je op mijn blog!” subscribe_text=”Voer je e-mailadres in om e-mailmeldingen te ontvangen van nieuwe berichten.” subscribe_button=”Klik hier!” ]