Stamp ImpressionsWelkom bij onze maandelijkse blog hop Stamp Impressions. Deze blog hop voert je door Duitsland, Frankrijk, Oostenrijk en Nederlands. Onze blog hop staat in het teken van de Sale-a-bration 2018. Wat valt er veel te kiezen binnen dit onderwerp. Er zijn zo veel gave sale-a-bration producten dat je overal wel wat leuks mee kunt maken. Goed dus dat we een blog hop hebben. Dan zie je in een paar klikken lekker veel ideeën.

Wil je geen berichten missen, abonneer je dan rechts bovenaan op mijn blog (op je mobiel vind je dit schermpje onderaan alle berichten) en ontvang voortaan alle berichten in je mail.

Zoals ik al aangaf zijn er tijdens de sale-a-briation 2018 veel producten om uit te kiezen. Bij elke €60 euro aan producten ontvang je een gratis Sale-a-bration cadeautje.
Voor de verandering koos ik voor de Tutti-Frutti cards and Envelopes.
Sale-a-brion 2018 stampin up tutti-frutti cards and envelops

Deze set bestaat uit 16 geprinte basiskaarten en enveloppen(4 van elk) waar je zo mee aan de slag kunt. De coördinerende kleuren zijn Basic Black, Calypso Coral, Crumb Cake, Daffodil Delight, Lemon Lime Twist en Pool Party. Omdat de kaartbasis al helemaal klaar is, hoeft er niet heel veel te gebeuren om er een feestelijk geheel van te maken.

Sale-a-bration tutti fruti

Naast de basiskaarten en enveloppen gebruikte ik het Tutti-Frutti 6″x 6″ Designer series papier, de bundle “Fruit Basket” bestaande uit stempel set en ponsen en de feestelijke stempel set “birthday Wit”. Vooral de Fruit Basket aardbeien en ananas vind ik echt te schattig.

Sale-a-bration tutti fruti

Hopelijk heb ik je weten te inspireren met mijn Sweet Hearts project en zie ik je binnenkort terug op mijn blog. Voor nu wens ik je veel plezier en creatieve inspiratie bij de andere deelnemers van onze blog hop Stamp Impressions.
De lijst met deelnemers vind je hieronder. Klik eenvoudig op de naam van de volgende deelnemer en je bent onderweg naar het volgende blog.

Stampin Treasure

Product List blog hop Sale-a-bration 2018

Wil je Stampin’ Up! producten bestellen?
Dat kan in mijn Webwinkel of neem direct contact met mij op.
Zelf bedankjes, ringendoosje en cadeautjes maken voor jouw feest en heb je hulp nodig, neem contact met mij op.
Klik op onderstaande foto’s om producten te bekijken die je misschien interesseren.
De sale a bration is de tijd om te profiteren van gratis cadeautjes. Helemaal nu er nieuwe SAB cadeautjes zijn!

Tutti-Frutti Cards & Envelopes

Gratis bij elke € 60 euro
Tutti-Frutti Cards & Envelopes
€ 0,00

 wordt stampin up demonstratrice  stampin up bestellen verdien gratis stampin up producten

6 gedachten over “Blog hop Stamp Impressions – Sale-a-bration 2018”

Reacties zijn gesloten.