Wat als je eigenlijk wel van alles maakt om mensen blij te maken maar er geen chocola van weet te maken om een fatsoenlijke blogpost samen te stellen. En je wil ook nog melden dat er vanaf 15 februari nieuwe SAB cadeautjes zijn.
Dan krijg je een bericht als deze, chaos dus.
Sorry alvast daarvoor, maar wie mij een beetje kent herkent mij misschien ook wel in een blog post als deze 😉

Eerst de nieuwe SAB cadeautjes. Je kunt deze nieuwe cadeautjes vanaf 15 februari kiezen bij je bestelling van minimaal € 60,-. Je vind de cadeautjes in de flyer (klik).
Nieuwe SAB cadeautjes
Uiteraard kun je ook de begin januari aangekondigde cadeautjes nog kiezen! Wil je graag nog nalezen hoe het allemaal werkt met de Sale-a-bration (SAB), klik dan hier!

Wie mijn Facebook pagina of Instagram account volgt heeft de foto’s van een aantal van mijn gemaakte projecten vast al voorbij zien komen.

Cadeau tas

Deze super leuke papieren tas maakte ik om een aantal Stampin’ Up! cadeautjes in te verpakken. De cadeautjes waren besteld voor de verjaardag van Claudia en natuurlijk moest dat een beetje aangekleed worden.

in de bloemetjes zetten Stampin Up

Deze kaart maakte ik voor mijn workshop. Een pop up card zoals ik eerder maakte voor de blog hop van December – cheer to the new year

Aan de binnenkant ziet de kaart er zo uit:
in de bloemetjes zetten stampin up nederlands

En omdat ik werk aan een speciale opdracht voor 14 februari (en nee niet voor Valentijn) maakte ik een paar samples. In deze blogpost kan ik alleen onderstaande foto delen omdat deze schattige hartjes afgevallen zijn. De rest van de samples zijn wel gekozen en heb ik beloofd pas na de bruiloft te delen.

heart happiness stampin up

De hartjes zijn niet verloren gegaan. Ik had een prachtige bos tulpen waar ze prima bij pasten. Wat je toch allemaal kunt doen met wat stempels, inkt en satéstokjes.

IMG_0398(Edited)

Stampin Treasure

Acties en specials

Klik op onderstaande foto’s om producten te bekijken die je misschien interesseren. Wil je bestellen? Dat kan in mijn webshop of neem direct contact met mij op.
De sale a bration is de tijd om te profiteren van gratis cadeautjes. Helemaal nu er nieuwe SAB cadeautjes zijn!

IMG_0131

IMG_0129

IMG_0130

IMG_0132

IMG_0133

2 gedachten over “Van alles wat en nieuwe SAB cadeautjes”

Reacties zijn gesloten.