bonus actie dagen

Vandaag vertel ik je graag over de nieuwe bonus actie dagen en over een prachtige aanbieding voor als je meer van jouw favoriete Stampin’ Up! producten wilt kopen maar er minder voor wilt betalen. Beide acties starten op 1 juli.

Maar ik begin met een kaart  die ik maakte want ik deelde al een tijdje niks creatiefs.
De hitte verdampte letterlijk mijn creativiteit en wat zorgtaken voor de familie zorgden voor hele andere bezigheden dan lekker knutselen.
Maar zoals de kaart zegt, “She believed she could, so she did”.
Het is gelukt om er een kaartje uit te persen!

Deze varkentjes zijn echt zo leuk en zo simpel om te verwerken. Ik kleurde beide in met wat inkt en een blenderpen.
De achtergrond maakte ik door mijn inktkussen op een stuk plastic van een kaartzakje te drukken. Over de inkt op het plastic kaartzakje sprietste ik wat water. Vervolgens drukte ik het plastic voorzichtig tegen een stuk whisper white cardstock aan. Niet je volle gewicht erop drukken maar voorzichtig, lichtjes aantikken. Achter het varkentje zit wat zilverdraad. Nog wat parels hier en daar en je klaar.
De teksten in deze stempel set zitten aan de varkentjes vast. Met een hobbymes snij je de teksten eenvoudig van de afbeeldingen af. Zo wordt je set veelzijdiger en kun je de tekstjes makkelijker verwerken.

Bonus actie dagen

Net als vorig jaar in de maand juli hebben we ook deze juli maand geweldige bonus actie dagen. Bij aankoop van elke € 60,- aan Stampin’ Up! producten ontvang je een bonus code ter waarde van € 6,-. De ontvangen codes kun je in de maand augustus inleveren voor Stampin’ Up! producten.

  • Je ontvangt van 1 juli t/m 31 juli bij elke € 60,- aan producten (exclusief verzendkosten) een bonus code t.w.v. € 6,-;
  • Het aantal bonus coupon is onbeperkt per order of gedurende de actie periode. Bestel je voor € 120,- ontvang je er twee en zo voort;
  • De bonus codes worden per mail aan je toegezonden. Ontvang je meerdere codes voor je bestelling dan ontvang je maar 1 email met de codes;
  • Verlies de mail niet, print hem voor de zekerheid uit!
  • De bonus codes kun je inleveren van 1 augustus t/m 31 augustus voor Stampin’ Up producten. Je ontvangt geen geld retour. De codes vervallen na 31 augustus.
Stampin’ Up! producten met korting

Misschien heb je al eens gekeken of je niet gewoon altijd je Stampin’ Up! producten met korting kunt kopen. Dat kan, wordt Stampin’ Up! demonstratrice. Ik kan het niet genoeg benadrukken. Je hoeft als demonstratrice niet te verkopen of workshops en party’s te geven. Je kunt als hobby demo starten en je Stampin’ Up! producten kopen met korting.

Het startpakket ter waarde van € 175,- stel je helemaal zelf samen en kost € 129,-
(dat is al ruim 25% korting!)
Tijdens de speciale juli actie ontvangt je naast de € 175,- aan producten ook nog eens een Essentials Gift Pack t.w.v. € 87,50 gratis! voor dezelfde € 129,-

Het Essentials Gift Pack bevat een aantal must have producten:
start pakket actie

Heb je vragen over het startpakket, het extra Essentials Gift Pack of over demonstratrice worden,
neem contact (klik) met mij op.
Wil je meer lezen over instappen, kijk dan hier: demonstratrice worden (klik)
Durf je het aan en kom je in mijn team? Je vindt hier het inschrijfformulier (klik)

Product Lijst ‘She believed she could, so she did’ kaart 

Blender Pens

€ 12,00

Clear Block C

€ 8,50