Aanstaande donderdag is het eindelijk zo ver: Een gloed nieuwe catalogus bordenvol nieuwe producten gaat van start. En daarmee is nog niet alles gezegd. Je krijgt Extra shop voordeel bij de catalogus start.

Bij aankoop van € 400,- of meer, krijg je naast de 12% stampin rewards nog eens € 40,- euro gratis rewards. Je mag daardoor voor minimaal € 88,- gratis extra producten uitkiezen. Hoe gaaf is dat als je wensenlijst langer is als je budget.

Nou is € 400,- euro een behoorlijk bedrag, dat snap ik ook, maar wees creatief, ik weet dat je het bent Glimlach ! Bestel samen met vriendin(nen) en profiteer. Op 1 juni om 20:00 plaats ik de eerste bestelling uit de nieuwe catalogus. Wil je via mij jouw producten bestellen, geef je bestelling zo snel mogelijk door.

Heb je nog geen catalogus en wil je bij mij bestellen? Vul dan mijn contactformulier in . Dan stuur ik hem gratis naar je toe.

Je krijgt Extra shop voordeel bij de catalogus start.

Dan nog twee creaties die ik je wil laten zien.

Ook deze kaart en verpakking maakte ik voor mijn catalogus party. Het kaartje heeft inmiddels een bestemming gevonden. Een behulpzame dame hielp mij een  probleem voor mijn vader op te lossen. Ik ken de dame alleen van de telefoon maar haar hulp was zeer welkom. Hoe mooi is het dan om haar onverwachts te bedanken via een kaart.