De nieuwe stempel set “Lift Me Up” met bijpassende “Up & Away framelits Dies hebben mijn hart gestolen. De stempels van de luchtballonnen zijn zo gedetailleerd dat ze helemaal niet veel nodig hebben. De kleine ballonnen uit de set laten zich eenvoudig uitstansen. De verschillende maten wolkjes maken het geheel compleet.

Voor de kaart van vandaag heb ik een Whisper White kaart basis genomen. Daarop heb ik Pacific Point cardstock met de afmeting 9,5×9,5 cm geplaatst aan de onderkant van de kaart. Op het cardstock zit een laag Shimmery A4 cardstock van 9×9 cm. Het shimmery cardstock laat zich gemakkelijk kleuren met de nieuwe Watercolor Pencils. Met water verdeel en meng je de gekleurde strepen over het papier. De luchtballon ook van Pacific Point cardstock. De stempelafdruk heb ik geëmbost met wit embossingpoeder. De kaart is afgemaakt met een stippelrandje gemaakt met de Rich Razzleberry Stampin’ Marker. De tekst is afgedrukt op een vaantje. Wat Vellum wolkjes en sequensen maken het tot een geheel.

Lift me up stampin up

Kijk je naar een close up van de kaart, dan zie je de streepjes van de potloden nog, toch zie je ook dat het water zijn werk heeft gedaan en de kleuren heeft gemengd. Zie je hoe super gedetailleerd de stempelafdruk is?lift me up stampin up

Lift me Up Product List 

Aqua Painters

€ 21,00

 

2 gedachten over “Lift Me Up Stempel set en Up & Away framelits dies”

Reacties zijn gesloten.