Nog een paar dagen en jullie kunnen bestellen uit de herfst/wintercatalogus. Het blijft lastig om met 25+ graden buiten je kerstkaarten te maken. Soms helpt een beetje inspiratie. Dit kaartje maakte ik met de versie uit de gids in mijn gedachten. De stempel van de kerstman met kerstmuts komt uit de set Jolly Friends.
Ik vind hem leuk! Bij deze stempel set hoort een pons voor de munts zodat je deze eenvoudig uit ponst (samen met de stempels te koop met 10% korting).
De belletjes vind je ook terug in de gids.

Mijn volgende verzamelbestelling is op 31 augustus  en 3 september. Bestel je in mijn online shop en is je bestelling onder de € 200,-? Zou je dan voor mij de hostess code willen gebruiken. Deze vind je aan de rechterkant op mijn blog. Dank je wel!

Herinnering: Heb je nog bonus codes die je niet hebt gebruikt of wil je toch nog de Thoughtful Branches (stempeset, framelits of bundle) je hebt nog t/m 31 augustus. Daarna gaan de codes verloren en verdwijnt deze mooie set! Neem snel contact met mij op en we zorgen dat dit niet gebeurt.

jolly friends stampin up

Heb jij de nieuwe herfst/winter catalogus nog niet in huis?

Bestel hem snel via het bestelformulier