Vergeet de lopende actie niet! Kijk hier voor meer informatie. 20 juli verzamelbestelling.

Vorige week zaterdag was het zo ver. Mijn teamdag van het treasureteam. Helaas deze keer alleen met wat wij noemen de 1e lijn. De dames die direct onder mij zijn ingestapt als onafhankelijk Stampin’ Up! demonstratrice. Ook zij hebben bijna allemaal weer teamleden, maar die kon ik deze keer helaas niet uitnodigen.

De voorbereidingen waren al een tijdje in gang. Ik vind het altijd leuk om wat extra te doen en daar is tijd voor nodig. Al ergens in april van dit jaar begon het plannen en uitwerken.
Ik mocht zaterdag de workshop ruimte van Miranda Versteeg lenen. De versiering heb ik van Jenni Pauli. Met beide zaken was ik bijzonder gelukkig. Zo hadden we met de hele groep genoeg ruimte en kon ik de ruimte leuk aankleden.

De teamdag zelf


Voor elk teamlid had ik een tafelpresentje gemaakt. De kleine zakjes zijn gemaakt met het gift bag punch board. De versiering is gemaakt met de set Thoughtful Banners, de bijpassende pons en een thinlits uit de set Sunshine Wishes.

verpakking teamdagverpakking gift bag
In de ochtend hebben we gezellig bij gekletst, vragen beantwoorde, ideeën gedeeld, gegeten en  gesnoept. Na de lunch van broodjes, beleg en salade zijn we creatief aan de slag gegaan. Voor iedereen was er eerst van nog een cadeautje van mij. Een box met spulletjes die ze in de middag konden gebruiken.

detailed floral thinlits
In de middag gingen we creatief aan de slag. Anja Grootveld had op mijn verzoek een workshop voorbereid. Een super leuk project in een lijstje. Het was een gezellige rommelige drukte. De resultaten waren super.

teamdag treasure
Aan het einde van de middag ging iedereen voldaan naar huis. Wat een leuke dag. Ik ben zo dankbaar dat ik dit af en toe kan doen en dat mijn meiden zo leuk met elkaar omgaan. Hopelijk kan ik bij de volgende teamdag weer alle dames uitnodigen. Maar dan moet ik wel eerst op zoek naar een ruimte waar ik iedereen kan ontvangen.

teamdag treasureteam stampin up teamdag treasureteam stampin upteamdag treasureteam stampin up teamdag treasureteam stampin up