Een Amazing kaartje voor een Amazing Mother. Natuurlijk ging ik aan de slag met een kaartje voor mijn moeder op deze Moederdag.

We hebben samen al veel meegemaakt. En ik vind het bijzonder om al 45 jaar aan haar zijde te mogen zijn. Gelukkig woont ze dichtbij en zie ik haar vaak. Ik hou van je mam ❤, My Amazing Mother!

Amazing Mother

Het zakje met hart snoepjes is een cellofaan bag 4″ x 6″. Daarin heb ik een bodem gemaakt van rood cardstock zodat hij niet zo opvalt. Vervolgens heb ik een witte achterkant in het zakje achter de snoepjes gestoken. De achterkant steekt uit het zakje. Om het zakje te sluiten heb ik de achterkant over rand naar voren terug geslagen. Het overige cellofaan heb ik in het papier vast gezet.

De sierlijke rand maakte ik met de Botanical Builder Framelits. Ik vind deze framelits echt super gaaf om randjes mee te maken.

Ook op de kaarten gebruikte ik de framelits. Het grappige van deze stans is dat je ook altijd een “negatief” hebt. En die laat ik natuurlijk niet in de papierbak verdwijnen. Dus hup nog een kaartje. Die gaat onderweg naar een vriendin die woensdag een spannend gesprek heeft.

amazing 2

Vind je de framelits met de bijpassende stempels nou ook helemaal geweldig en staan ze op je wensenlijstje? Schaf ze dan nog deze maand aan en pak de korting van 15%.

Want ja ze blijven wel in de nieuwe catalogus, maar de bundel en daarmee de korting verdwijnt.

Product List

Links by TheseAreMyStamps.com

Eén gedachte over “My Amazing Mother”

Reacties zijn gesloten.