We zijn halverwege de SAB. Nog steeds krijg je bij elke bestelling van 60 euro een gratis cadeautje. En om de keus fris te houden heeft SU nieuwe producten voor de SAB toegevoegd.

Vanmorgen begon ik met deze foto op Instagram. Met de tekst: Nog weinig inspiratie. Maar kon het niet laten deze nieuwe stempelset te laten zien. Krijg hem gratis bij een bestelling van 60 euro #griep #hijisleuk.

Nieuwe Producten voor de SAB

Het duurde tot ver in de middag voor ik de kaart eindelijk af had. De griep heeft me al ruim twee weken stevig in zijn greep en inspiratie blijft weg.
Toch is het gelukt. zie hieronder het resultaat.

Voor mijn kaart vandaag gebruikte ik twee nieuwe producten. De eerste is een super leuke stempelset met daarin een tandem fiets. Het tweede product is Metalics Glitter Tape. Een leuke tape die net als washi kleeft en die lekker glittert. Je kunt ook deze tape eenvoudig scheuren.
Nieuwe Producten voor de SAB

De verpakking met tape bevat 3 kleuren; goud, zilver en wit. De witte tape kleur je eenvoudig. Ik gebuikte de markers en een malletje om de hartjes aan te brengen.

Hieronder zie je de nieuwe producten. Twee prachtige stempelsets en het super glitter tape. Dat wil jij toch ook! Dus haal je wensenlijst tevoorschijn, geef mij je bestelling door en kies. Bij elke 60 euro ontvang je een product naar keuze.

Nieuwe Producten voor de SABNieuwe Producten voor de SAB

Wil je in zoemen, klik dan hier, dan opent het bijbehorende PDF: hier
Uiteraard is zijn ook de al eerder bekend gemaakte SAB producten nog verkrijgbaar, behalve de producten van pagina 16 t/m 19 (ja ik weet het, de “hello” set en de set “the sky is the limit” zijn verdwenen Bedroefde emoticon ) Nog even spieken in de vorige folder kan hier.

Ik hoor graag wat jij kiest. Mijn volgende verzamelbestelling is op zaterdag 20 februari.

Groeten
Jose

Product List

Links by TheseAreMyStamps.com