Volgende verzamelbestelling 5 januari

Happy creative New Year!!

Namens mijn man en mijzelf wens ik jullie een heel gelukkig, gezond, creatief en succesvol Happy New Year!
Happy New Year Large Numbers

Laten we er samen vooral een vredig nieuw jaar van maken.
Ik wil graag van de gelegenheid gebruik maken om jullie te bedanken voor het afgelopen jaar. De leuke reacties, de gedeelde kaarten, de vele bestellingen en vooral de nieuwe vrienden en vriendinnen, Dank je wel!.
Ik heb veel om met genoegen op terug te kijken. Hopelijk heb ik jullie geïnspireerd om zelf ook creatief aan de slag te gaan en met je creaties anderen blij te maken.
Voor 2016 wil ik jullie vragen mij te blijven volgen en mij te stimuleren het beste uit mijzelf te halen.

Mijn Happy New Year kaart maakte ik met een aantal producten uit de nieuwe seizoencatalogus. Voor al de Large Number Thinlits Dies zijn super leuk. Ze zijn serieus groot en daarmee prominent aanwezig op je kaart. Bijpassend zijn er stempels die je nummers kleuren. Ik koos voor het roze glitterpapier voor een sprankelend glitterend nieuw jaar 🙂

Happy Sale-a-Bration

IMG_0198

Vandaag zijn we gestart met het nieuwe jaar, over een paar dagen starten we het jaarlijkse feest van Stampin’ Up! Op 5 januari begint de Sale-a-bration.

Ik hou van deze fantastische tijd. Het is SUper gaaf om gratis producten weg te mogen geven. En wie wil er nou niet graag iets gratis ontvangen!

Er zijn 3 manieren waarop je gratis producten kunt ontvangen.

button_shop_SAB2016_demo_Dec0315_ENG

Voor elke € 60,- die je besteed ontvang je een SAB cadeau.

button_host_SAB2016_demo_Dec0315_ENG

Feest en Shop samen met vriendinnen en ontvang (extra) hostess rewards.

button_join_SAB2016_demo_Dec0315_ENG

Een speciale aanbieding voor nieuwe demonstratrices. Het altijd al aantrekkelijke startpakket waarbij je zelf het pakket samenstelt is nu nog groter.

Wil jij de nieuwe seizoencatalogus en de SAB folder ontvangen, of wil je meer informatie over de verschillende mogelijkheden? Stuur mij een berichtje via jose@stampintreasure.nl
Ben je niet ongeduldig, 5 januari mag ik alle informatie delen via mijn site.